BIB oktatás

Kurzusok

Digitális trendek és megoldások

  • Ingyenes webináriumok

1 órás ingyenes segítség a digitális trendekről. Merre tart a világ és milyen gyorsan? 

„Az üzleti vezetők szerepe kibővül: alkalmazkodni a munka jövőjéhez, és helyet adni a felfedezésnek, ami táplálja az innovációt.”

/Beth Comstock, a GE alelnökeként/

Már a válság előtt számos trend elindult, amelyek a következő 2-3 évben gyökeresen átalakítják az üzleti és a magánéletet egyaránt. A korábbi válságok mind jellemzően felgyorsították a már meglévő trendeket. Ez minden bizonnyal most sem lesz másként.

KINEK AJÁNLJUK? 

Mindenkinek, aki szeret képben lenni a meghatározó trendekkel, és aki szeret felfedezni új eszközöket és megoldásokat, hogy azokat kreatívan felhasználja a saját szakmája és vállalata fejlesztésének érdekében.

TARTALOM: 

A tréning résztvevői képbe kerülnek a digitalizáció területeivel, a következő 1-3 évben releváns végfelhasználói trendekkel, a saját területükön felmerülő kihívásokkal.

Érintett trendek:

  • dolgok internete (IoT)
  • chatbotok, beszélő asszisztensek
  • digitális egészségügy
  • kiterjesztett valóság
  • robotizálás (RPA)

A digitális transzformáció nem cél, hanem eszköz – a jövőbiztos vállalathoz rugalmas, alkalmazkodó, a változásokra, fejlesztésekre, együttműködésre nyitott csapat kialakítását tartjuk fontosnak.

Tudjuk, hogy az előttünk álló időszak nehéz lesz és embert próbáló. Az, hogy melyik vállalat és munkahelyi csapat lesz kitűnő a nehéz időszakban és az újrakezdésnél, a háttértudáson és a felfedezőképességen is múlik. A piaci helyzet mindenki számára tartogat még kellemetlen meglepetéseket, ezeket nem tudjuk előre befolyásolni. A tudásunkat viszont tudjuk gyarapítani.

 

Időpont:

2020.április 28. 14:00-15:00

Számítunk részvételére,

Személyi László és BIB csapata

   

ElőadókTovábbi információkért keresse oktatásszervezőnket