Kurzusok

FEBI - Szakképesített bankreferens intenzív képzés

  • OKJ-s képzések

Együttműködési megállapodásunk alapján a Budapest Institute of Banking honlapján keresztül is jelentkezhet a Nemzetközi Bankárképző Központ Zrt. "FEBI - Szakképesített bankreferens képzés OKJ 55 343 02 - Intenzív forma" képzésére.

A Tanfolyam célja

  • Gyakorlatban alkalmazható, naprakész, magas szintű szakmai tudás birtokában magabiztosan szolgálhassa ki ügyfelét, végezhesse banki feladatait.
  • Lássa át a banki és befektetési termékeket és ezek hátterét, kockázatait.
  • A hitelügyleteket komplex módon értse.
  • Szerezzen bizonyos munkakörök (pl. jelzáloghitel nyújtása, pénzügyi közvetítő) betöltéséhez jogszabály által előírt, megfelelő szakmai végzettséget.

A képzés az ön időbeosztására is tekintettel van: az előadások oktatóvideókról megtekinthetőek tetszés szerinti időpontban, a gyakorlati órákon feladatokat és esettanulmányokat oldunk meg. OKJ-s végzettséget kap és a Bankszövetség Bankszakmai Tanúsítványát is megszerzi.

Kinek ajánljuk a FEBI-t?

Különösen ajánljuk annak, aki a Hpt.,a Bszt. és a Jelzáloghitelezésről szóló 462/2015. (XII. 29.) kormányrendelet által elismert szakmai végzettséget szeretne szerezni;  - jelzáloghitel nyújtásával, közvetítésével vagy hiteltanácsadással foglalkozik; - gyakorlatban alkalmazható, naprakész, magas szintű szakmai tudásra vágyik; - a bankszakmában dolgozik, de nem szakirányú diplomával rendelkezik;  - szeretné nagyobb szakmai biztonsággal kiszolgálni ügyfelét; - szeretne a bankszakmán belül előrelépni; - szeretne bankban vagy pénzügyi területen dolgozni.

a tanfolyam felépítése

MODUL 1: gazdasági-pénzügyi környezet elemzése
MODUL 2: pénzügyi elemzés
MODUL 3: bankszakmai ismeretek
MODUL 4: hitelügyletek
MODUL 5: pénzügyi és befektetési ismeretek

A tanfolyam időtartama


12 hónap
• tavasz – 2 szombati oktatás, 1 szombati vizsga (2 modulból) Gazdasági-pénzügyi környezet elemzési feladatai; Számvitel
• ősz – 2 szombati oktatás, 1 szombati vizsga (2 modulból) Bankszakmai ismeretek alkalmazása; Hitelügyletek megvalósításának feladatai
• ősz/ tél – 2 szombati oktatás, 1 szombati vizsga (1 modulból) Pénzügyi és befektetési ismeretek alkalmazása
• ezután vizsgakonzultáció (1 szombat) és OKJ-s komplex vizsga
 

A vizsga 

Modulonként 1 írásbeli vizsga a modulok végén (2019. június; 2019. szeptember és 2019. december); OKJ-s komplex vizsga 2020. év elején. Az OKJ-s vizsga írásbeli és szóbeli-gyakorlati részből áll.

A tanfolyam ára

  • 75.000 Ft / modul (a képzés 5 modulból áll)
  • ​komplex vizsga: 57.500 Ft

Az önálló felkészülési szakasz már elindult, de még becsatlakozhat a csoportba. Az első tantermi oktatás 2019. április 13-án lesz.


további információ

Mayer-Timári Júlia - jmayer@bankarkepzo.hu 
vagy
Regős Teréz - tregos@bankarkepzo.hu; +36-1-2240-714