Menü

Gyakran ismételt kérdések

E-learning

Melyik képzésre és vizsgára vagyok beiratkoztatva?

A képzésre/ vizsgára való beiratkozásról az Ön munkahelyi kapcsolattartója tud tájékoztatást adni.

Honlap

Hol találom a Tőzsdei Brókerképzéshez kapcsolódó tananyagokat?

A modulhoz tartozó jegyzeteket a BIB oldalára történt bejelentkezés után a „Tananyagaim” menüpontban érheti el.

Zoom

Nem tudok belépni a Zoom értekezletre, mit tegyek?

Javasoljuk, hogy telepítse a Zoom applikációt. A megküldött linkre kattintva ezt néhány lépésben megteheti. Az értekezlethez való csatlakozáshoz e-mailben küldjük meg a Link-et, Meeting ID-t és Password-ot. Ügyeljen arra, hogy a megküldött Meeting ID-t és Password-t helyesen adja meg.

Zoom

Ha online kurzusra jelentkeztem, akkor az online tanterem mikor kerül leghamarabb megnyitásra?

Az online platformon lévő kurzusok esetében a kezdési időpont előtt 15 perccel lehetséges a belépés.

Zoom

Szükséges-e bármit ellenőriznem, mielőtt bejelentkezem az online felületre?

Kérjük bizonyosodjon meg róla, hogy megfelelően működik a számítógépének kamerája és mikrofonja. Ezt a Zoom platform is automatikusan elvégzi az online felületre történő belépés előtt.

Zoom

Mire figyeljek ha online képzésen veszek részt?

Figyeljen arra, hogy legyen telepítve a számítógépén az online értekezlethez szükséges szoftver (Zoom) legfrissebb változata, amit a szoftver hivatalos oldaláról tudja megtenni.

Zoom

Az online kurzusok milyen platformon kerülnek megtartásra?

A BIB online képzései többnyire Zoom platformon keresztül kerülnek megtartásra.

Moodle

Hogyan érem el a Moodle felületét?

A BIB honlapján keresztül vagy közvetlenül a www.moodle.bib-edu.hu weboldalon.

Moodle

Hol tehetem le a vizsgát a Moodle felületén belül?

A képzésre kattintva megjelenik egy gomb, a megjelenő szöveg alatt találja a Teszt indítása most gombot. Vegye figyelembe, hogy a vizsgát csak egyszer van lehetősége elindítani. Amennyiben a Teszt indítása most gombra kattint, a teszt elindul.

Honlap

Mit tegyek, ha nem tudok belépni a Moodle felületére?

Amennyiben a BIB honlapján keresztül nem éri el a Moodle felületet, próbálja közvetlenül a www.moodle.bib-edu.hu weboldalon. Ellenőrizze felhasználónevét, legtöbb esetben ez a megadott e-mail címe. A jelszó beírásánal ügyeljen a kis-és nagybetűk, speciális karakterek megfelelő használatára.

Moodle

Mi a Moodle felületéhez tartozó felhasználónevem és a jelszavam?

Megadott e-mail címére megküldtük a jelszavát és felhasználónevét tartalmazó levelet. Amennyiben a bejövő levelek között nem találja, javasolt a Spam mappában is megnézni.

Honlap

Igényeltem új jelszót, de nem kaptam meg. Mi a teendőm?

Kérjük ellenőrizze, hogy megfelelő email címét adta-e meg, illetve a nézze meg spam mappát.

Honlap

Milyen böngészőt használjak az e-learning képzések során?

Javasoljuk a Google Chrome, Microsoft Edge és Firefox böngészők használatát. A Microsoft Internet Explorer böngésző nem támogatott.

Honlap

Hol tudom megnézni, hogy a kurzusom milyen képzési napokon lesznek?

A képzési napokat honlapon a kurzus leírásása alatt a Megnyitott képzések és vizsgák lenyíló menüjében találja részletezve, a Helyszínek és időpontok résznél.

Honlap

Hogyan kell új jelszót igényelni a honlaphoz?

A honlapon a -nél találja az Elfelejtett jelszó-t. Erre kattintva, a megadott e-mail címére megküldjük a jelszót tartalmazó levelet, amely néhány percen belül megérkezik. Amennyiben a bejövő levelek között nem találja, javasolt a Spam mappában is megnézni. Ha be van jelentkezve egy másik fiókkal akkor jelentkezzen ki az oldalról mert úgy nem fogja tudni a jelszóbeállító linket használni.

Honlap

A tanúsítvány, oklevél újrakiállításának van költsége?

Banki, pénzügyi képzések esetében az online tanúsítvány újraküldésének nincs adminisztrációs díja. A papíralapú tanúsítvány kiállításának adminisztrációs költsége képzésenként eltérő lehet. A részletekről érdeklődjön a képzés oktatásszervezőjénél.

Honlap

Milyen formában lesz megtartva a kurzus?

A honlapon a kiválasztott kurzus leírása alatt a Megnyitott képzések és vizsgák lenyíló menüjében találja, a Helyszínek és időpontok résznél. Amennyiben a képzés jelenléti formában valósul meg, úgy a helyszín megnevezését, amennyiben online formában, úgy az jelölést találja.

Honlap

Hogyan tudok tájékozódni a képzés várható órarendjéről (mettől – meddig tart?)

Az időpontokat a honlapon a kiválasztott kurzus leírása alatt, a Megnyitott képzések és vizsgák lenyíló menüjében találja, a Helyszínek és időpontok résznél.

Fizetés

A kurzus ára tartalmazza már a vizsga díját is?

A vizsgadíjakkal kapcsolatos információkat a honlapon a kiválasztott képzés leírásnál találja külön feltüntetve.

Fizetés

Ha nem sikerült a vizsgám, akkor fizetnem kell a pótvizsgáért?

Igen, a pótvizsgának külön díjazása van. A vizsga csak akkor kezdhető meg, ha a pótvizsga díja kifizetésre kerül. Ennek összegéről honlapunkon, a képzés leírásánál tájékozódhat.

Fizetés

Mikor kell kifizetnem a kurzusomat / vizsgámat?

Bankártyás fizetés választása esetén a jelentkezés után a SimlpePay felületén keresztül azonnal rendezni tudja a kurzus / vizsga díját. Banki átutalás választása esetén a kurzus/ vizsga díját 5 munkanapon belül szükséges a BKF Fenntartó Kft. bankszámlájára átutalni.

Fizetés

Átutalás esetén, hol tudom megnézni, hogy pontosan mennyit kell fizetnem?

A regisztráció során megadott email címére küldünk egy automatikus válaszlevelet a fizetés részleteiről, ahol feltüntetjük a képzés / vizsga bruttó összegét, amit át kell utalnia. Ez a levél tartalmazza az utalással kapcsolatos egyéb tudnivalókat is.

Fizetés

Milyen módokon tudok fizetni?

A honlapon keresztül lehetőség van bankkártyával és banki átutalással is fizetni. A Hatósági és OKJ vizsgák esetében pótvizsga esetén lehetőség van a helyszínen POS terminálon keresztül rendezni a díjakat.

E-learning

Miért nem enged az adott e-learning rendszer vizsgázni?

Amennyiben a három vizsgázási lehetőség alatt nem sikerült a vizsgát teljesíteni vagy lejárt a vizsga határideje, az Ön munkahelyi kapcsolattartója tud tájékoztatást adni a további teendőkről.

E-learning

Nem találom a tananyagot az e-learning felületen.

Valószínűleg lejárt a képzés határideje, az Ön munkahelyi kapcsolattartója tud tájékoztatást adni a további teendőkkel kapcsolatban.

E-learning

Elfelejtettem, hogy milyen e-mail címmel regisztráltak a képzésre. Mi a teendőm?

A képzésre/ vizsgára való beiratkozásról, az Ön munkahelyi kapcsolattartója tud tájékoztatást adni.

E-learning

Mit tegyek, ha nem találom a régi okleveleimet?

Az online igazolásokat minden esetben megküldjük e-mailben. Ebben az esetben ellenőrizze saját postafiókját, a SPAM mappát is. Papíralapú igazolás esetén, vegye fel a kapcsolatot a képzés oktatásszervezőjével.

E-learning

Nem tudok belépni az elearning oldalra, mi tegyek?

Az Internet Explorer böngészőből nem működik megfelelően a rendszer. Javasoljuk, hogy másik böngészőből próbálja meg a belépést. Ha a belépési adatokal kapcsolatos probléma lép fel, kattintson az Elfelejtett jelszó-ra. A megadott e-mail címére megküldjük a jelszót tartalmazó e-mailt, amely néhány percen belül megérkezik. Amennyiben a bejövő levelek között nem találja, javasolt a Spam mappában is megnézni. Ha egy másik fiókkal is be van jelentkezve, akkor jelentkezzen ki az oldalról mert úgy nem fogja tudni a jelszóbeállító linket használni.

E-learning

Hol találom a kiosztott e-learning képzésemet?

A BIB honlapon történő bejelentkezést követően a Kurzusaim (x) opcióra kattintva jelennek meg a kurzusai.