Menü

Célunk

BIB Zrt néven 2017-ben kezdtük meg munkánkat a Magyar Nemzeti Bank és a Budapesti Értéktőzsde Zrt. kezdeményezésére. Célunk, hogy kiemelkedő elméleti és gyakorlat-orientált ismereteket adjunk át a pénzügyi közvetítőrendszer szereplői számára. Partnerként tekintünk mindenkire, legyen szó egyéni vagy vállalati hallgatóról, akik elkötelezettek a folyamatos szakmai fejlődés iránt.

A hazai felnőttképzési piac aktív szereplői és formálói vagyunk. Büszkék vagyunk az eltelt évek eredményeire: a több mint 20 ezer főt számláló hallgatói közösségünkre, a több száz főből álló kimagasló oktatói bázisunkra és nemzetközi partnerhálózatunkra.

Hozzájárulásunk az Ön szakmai fejlődéséhez

1. Változatos oktatási formák

Tantermi kurzusaink mellett kiemelt hangsúlyt helyezünk az online térben zajló képzésekre és a digitális csatornákra is. Feladatunknak érezzük, hogy hatékonyan, élményalapúan és játékosan biztosítsuk a tudásátadást hallgatóink és az érdeklődő közönség számára.

2. Személyre szabott megoldások

A mindenki által elérhető nyílt képzéseink mellett proaktívan kiszolgáljuk az egyedi igényeket hallgatóink elvárásaira szabva. Egyedi (in-house) képzéseket elsősorban vállalati és intézményi ügyfeleinknek ajánljuk. Büszkék vagyunk arra, hogy eddig közel hetven egyedi képzésünkön már közel ezer hallgató vett részt sikeresen.

3. Progresszív szemléletmód

A képzéseink szervezése mellett az önálló tartalmak gyártására és fejlesztésére is fokozott figyelmet fordítunk. Mind a tantermi, mind az online képzéseink és tananyagaink kapcsán törekszünk arra, hogy az ismereteket modern megközelítésben, innovatív szemléletmóddal, izgalmas és interaktív megoldásokkal, valamint naprakész formában mutassuk be.

4. Kiterjedt együttműködések

Aktívan keressük a szakmai partnereket és együttműködési lehetőségeket mind a képzések, mind a tananyagfejlesztés terén. Hazai és nemzetközi térben is meghatározó partnerekkel állunk kapcsolatban. Küldetésünknek tekintjük, hogy eljuttassuk hallgatóinkhoz a legújabb és legmagasabb színvonalú témákat és kurzusokat.

5. Szakmai felelősségvállalás

Elkötelezettek vagyunk, hogy támogassuk a felsőoktatási hallgatók ismereteinek bővítését. Rendszeres résztvevői, támogatói vagy éppen szervezői vagyunk felsőoktatási tanulmányi versenyeknek. Pályázati és képzési lehetőséget biztosítunk a legtehetségesebb hallgatóknak szakmai fejlődésükhöz.

Mire vagyunk a legbüszkébbek?

Hallgatóink visszajelzéseire. Véleményük mindennél fontosabb számunkra, hiszen enélkül nem lennénk képesek folyamatosan fejleszteni szolgáltatásainkat. Cégünk megalapítása óta közel 5000 hallgatónk adott értékes visszajelzést számunkra.

Oktatók elméleti felkészültsége:
9,6/ 10
Oktatók prezentációs készsége:
8,9/ 10
Kurzustematika megfelelőség:
9,1/ 10
Tananyagok szakmai színvonala:
9,2/ 10
Oktatási helyszín infrastruktúrája (jelenléti képzés esetén):
8,6/ 10
Oktatásszervezőink tevékenysége:
9,8/ 10
Ügyfélszolgálat és kapcsolattartás:
9,1/ 10