BIB oktatás

Kurzusok

Banki IT projektmenedzser

  • Online banki, pénzügyi kurzusok

 

 

 

 

 

 

 

 

A Képzésről


A képzés célja, hogy
• alapvető projekt-irányítási ismereteket adjon banki IT projektek megvalósításához;
• a hallgatók használható gyakorlati tudást szerezzenek a projekt terjedelmének meghatározásához, a projekt működőképes megtervezéséhez, minőségi, határidő- és költségterv szerinti lebonyolításának menedzseléséhez.

A képzés végigköveti egy hagyományos projekt életciklusát, a projekt irányításának szervezeti kereteit, eszközeit, a projekt kockázatainak kezelését és a projekt bevezetéséhez szükséges változáskezelési és kommunikációs feladatokat. A képzés a projekt menedzsmentelméleti megalapozásán túl esettanulmányokon keresztül, tapasztalt gyakorló szakemberek bevonásával ad a hallgatók kezébe a mindennapi munka során alkalmazható gyakorlati ismereteket.

Kiknek ajánljuk?
 

A képzést olyan szakembereknek ajánljuk, akik 

  • projektirodán, informatikai vagy bankszakmai (back-office, üzleti területek, termékfejlesztés, kockázatkezelés) területen dolgozóknak 
  • IT rendszer-bevezetési projektfeladatok megoldásában szeretnének versenyképes tudást és gyakorlatot szerezni, 
  • ilyen területen szeretnének dolgozni a jövőben. 

Ajánljuk továbbá azon hitelintézeti munkatársaknak is, akik munkájuk során IT projektekkel kerülnek kapcsolatba, és a projektek sikeressége érdekében tudásukat alapvető projektirányítási ismeretekkel kívánják megerősíteni.

A kurzus ára tartalmazza a vizsgadíjat (20.000 Ft + ÁFA) is. A pótvizsga díja: 20.000 Ft + ÁFA.

ElőadókTovábbi információkért keresse oktatásszervezőnket