BIB oktatás

Kurzusok

Generációk menedzsmentje

  • Banki, pénzügyi tanfolyamok

MIÉRT FONTOS A TÉMA?

A történelem során most először dolgozik együtt egy munkahelyen négy generáció a maga eltérő értékeivel, céljaival és életfelfogásával. Ez a helyzet sok súrlódást, ellentétet generál elsősorban egymás meg nem értéséből vagy éppen el nem fogadásából fakadóan.

A „Bezzeg a mi időnkben…” és „Ezek a mai fiatalok…” kezdetű mondatok korábban is elhangoztak, de most már három generáció is mondhatja ezt, utalva arra, hogy az őt követő generáció(k) már nem olyan kiváló(ak), mint ők.

Valóban így van ez? Tényleg minden utánunk jövő generáció kevésbé keményen dolgozik, nem olyan elkötelezett és megbízható? Ez erősen megkérdőjelezhető. Nem lehetne inkább kiaknázni a különbségekből fakadó sokszínűséget és az egyes generációk erősségeit? Minden bizonnyal igen, ahogy sok helyen ez jól is működik, de ehhez elengedhetetlen, hogy megértsük egymást és bízzunk azokban is, akik másként gondolkodnak, mint mi.

 

KINEK AJÁNLJUK?

Interaktív, gyakorlat-orientált online tréningünket azon vezetőknek ajánljuk, akik szeretnék jobban megismerni és megérteni az eltérő generációkba tartozó kollégáikat. Miben különböznek, mi motiválja őket, mi a fő erősségük és főként, hogyan kell bánni velük vezetőként?

 

A PROGRAM TÉMAKÖREI:

  • A munkaerőpiac változásai, és „háború a tehetségekért” állása a világjárvány hatására

  • Milyen szempontok határozzák meg a generációkat

  • A 4 generáció a munkahelyen

  • A generációk különbségei és erősségei

  • Mi motiválja és teszi elkötelezetté az Y és Z generációkat

  • Vezetői stratégiák a sok-generációs csapatok vezetésére

A résztvevők a tréninget követően egy összefoglaló anyagot és a konkrét teendők tervezéséhez templateket is kapnak.

 

IDŐTARTAM:

2x90 perc, interaktív online tréning

ElőadókTovábbi információkért keresse oktatásszervezőnket