BIB oktatás

Kurzusok

Kommunikációs eszköztár a digitális világban

  • Online KKV Képzések

MIÉRT FONTOS A TÉMA?


Napjaink egyik legelterjedtebb és leghatékonyabb hirdetési módja a digitális kommunikáció. Számos lehetőség áll vállalatunk előtt, hogy termékeinket és szolgáltatásainkat népszerűsítsük, azonban mielőtt belevágnánk a digitális marketingbe, vagy továbbfejlesztenénk meglévő aktivitásunkat, fontos, hogy megismerjük a lehetséges megoldásokat.

A KURZUS TARTALMA ÉS CÉLJA


A képzés alapvető célja, hogy a résztvevők:

  • megismerhetik, hogy miként függ össze a vállalati stratégia, illetve a kommunikációs-mix,
  • megismerhetik, hogy melyek a legjelentősebb eszközök a digitális eszköztárban (honlap, blogok és videók, internetes hirdetések, e-hírlevelek, keresőmarketing, közösségi média, online piacterek és webshopok, valamint saját mobilalkalmazás),
  • átláthatják a digitális eszközök előnyeit, valamint hátrányait, bevezetésükkel kapcsolatos jó gyakorlatokat,
  • bepillantást nyerhetnek, hogy milyen megközelítéssel készíthető el egy KKV számára a digitális marketing fejlesztési stratégia.

 

A KURZUS FELÉPÍTÉSE


A kurzus első részében a vállalati stratégia és a kommunikációs-mix kapcsolatát tekintjük át röviden. Ezek után részletesen átbeszéljük a digitális marketing legfontosabb eszközeit (honlap, blogok és videók, internetes hirdetések, e-hírlevelek, keresőmarketing, közösségi média, online piacterek és webshopok, valamint saját mobilalkalmazás). A szakasz számos jó gyakorlatot sorol fel a digitális eszköztár áttekintésével kapcsolatban, melyet interaktív közös munka egészít ki. A kurzus végén lehetőség lesz előkészíteni a saját KKV digitális marketingstratégia megalkotását is.

A KURZUS IDŐTARTAMA


Háromszor 90 perc, azaz 4,5 óra.

ElőadókTovábbi információkért keresse oktatásszervezőnket