BIB hírek

Események/Hírek

A BIB és a PwC's Academy közös kurzusai banki elemzőknek, tanácsadóknak és fiókvezetőknek

A gyorsan változó üzleti környezetében egyre nagyobb az igény az átfogó gazdasági, pénzügyi ismeretekre és összefüggésekre. A Budapest Institute of Banking újszerű oktatási módszertana, szakmai kapcsolatrendszere valamint a PwC's Academy sokéves tapasztalata és nemzetközi tudásbázisa különleges lehetőséget kínál a fejlődni vágyó hitelintézeti elemzők, tanácsdók és fiókvezetők számára.

A Banki mérlegelemzés – a bankok pénzügyi számlái és jelentései kurzuson a jegybanki szakértők mellett a PwC vezető munkatársai jelentik a garanciát a speciális ismeretanyagot követelő témakörben a legkorszerűbb ismeretek megszerzésére, amit a banki mérleg- és eredményszerkezet egyedisége és a bankrendszerre vonatkozó szabályozói többletelőírások megkövetelnek.

Akik kíváncsiak a hazai bankokra is vonatkozó legújabb nemzetközi számviteli szabályozásra (IFRS sztenderdek), az ezek alapján készülő statisztikai jelentések felépítésére, valamint a bankok működését befolyásoló jövedelmezőségi, kockázatkezelési, valamint szabályozói mutatókra és a bankok elemzéséhez szükséges más átfogó ismeretekre, azoknak ez a kurzus mindenképpen hasznos lesz. A kurzus részleteiről és a jelentkezési lehetőségről bővebben itt olvashat.

A Vállalkozások gazdasági alapjai, kis- és középvállalkozások számvitele kétnapos szakmai workshopot elsősorban banki elemzőknek, tanácsadóknak és fiókvezetőknek ajánljuk, akik szeretnék jobban megérteni a kis- és középvállalkozások számviteli és pénzügyi működését. Képzésünket javasoljuk azoknak a kollégáknak is, akik banki termékek kidolgozásával foglalkoznak, és szeretnék az ügyféligényeket magasabb színvonalon kiszolgálni.

Célunk, hogy a résztvevők megértsék a kis- és középvállalkozások számviteli beszámolási rendszerét, a beszámoló mögötti valós tartalmat, az egyes adózási formákat és az ágazati sajátosságokat. Az esettanulmányokkal, gyakorlati példákkal gazdagított képzés során a résztvevők magas szintű számviteli rálátást szereznek, amelyet a mindennapi munkájuk során is hasznosítani tudnak. A kurzus részleteiről és a jelentkezésről itt olvashat.Szakmai együttműködő partnerünk:

PWC