BIB hírek

Események/Hírek

Felelősségteljes, jól fizető munka - azonnal!

Pénztárkezelő és valutapénztáros (OKJ 51 434 03) bizonyítvánnyal felelősségteljes szakmát tudhat magáénak és rekordidő alatt szerezhet tartós, jól fizető munkahelyet egy exkluzív munkakörnyezetet kínáló pénzügyi intézmény munkatársaként.

Az egyik állásközvetítő portál kínálatában naponta több mint ötven nyitott pénztárkezelő illetve valutapénztáros pozícióra keresnek megfelelő szakmai képzettséggel rendelkező munkatársat – és ez csak egy munkaerő-közvetítő cégajánlat a sok közül. Azért ez elég jó helyzet az eredményes béralkura, nem?

Újabb és újabb pénzügyi vállalkozások alakulnak, turisták milliói érkeznek Magyarországra, a virágzó kereskedelmi és gazdasági kapcsolatok pedig egyre több hozzáértő munkatársat igényelnek. A pénztárkezelő a pénzügyi, kereskedelmi szektorban tevékenykedik. Közreműködik a készpénzforgalom lebonyolításában, elszámolásában, felelősségteljes munkáját a vonatkozó jogszabályok és belső eljárásrendek szabályozzák. A valutapénztáros a pénzforgalmi és pénzváltási tevékenységet végző hitelintézeti, illetve pénzváltó szakmában dolgozik és a szabályoknak megfelelően önállóan végez valutaváltással kapcsolatos ügyintézői, pénztári, pénzkezelői, értéktárosi feladatokat. Speciális okmányismerettel személyazonosságot vizsgál, felelős munkája pedig hozzájárul a pénzügyi intézmény eredményes működéséhez.

A Budapest Institute of Banking Pénztárkezelő és valutapénztáros államilag elismert képzéséről és az azt követő vizsgáról bővebb információ, illetve jelentkezés itt.