BIB hírek

Események/Hírek

Modern pénzügyi és gazdasági ismeretek újszerű átadásához oktatókat keres a BIB

Gyakorlatorientált hatósági képzéseihez korszerű tudással és meggyőző szakmai tapasztalattal rendelkező oktatókat keres a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) által alapított BIB Zrt.

A BÉT és a mögötte álló Magyar Nemzeti Bank a társadalmi szerepvállalási programjukban kitűzött célok mielőbbi teljesülése érdekében budapesti székhellyel alapította meg az új pénzügyi oktatási központját.  A célok között a pénzügyi tudatosság és a piaci szolgáltatók szakmai felkészültségének növelése valamint a pénzügyi rendszer stabilitása szerepelnek kiemelt hangsúllyal. A hazai pénzügyi és biztosítási piacon működő cégek munkatársainak ezért kínál korszerű pénzügyi és gazdasági ismereteket az oktatási leányvállalat.

A BIB pénzügyi szolgáltatásközvetítői, biztosításközvetítői és tőkepiaci üzletkötői hatósági képzési programjaihoz keresi a korszerű ismeretek hatékony átadására képes oktatóit, munkatársait. Az oktatási feladatokra eseti jelleggel, szerződés alapján és  versenyképes díjjazással kíván megbízást adni.

2017. november 30-ig hatósági képzésben oktatóként az MNB-nél már nyilvántartásba vett személyek fényképes önéletrajzzal és szakmai elképzelésekkel kiegészített jelentkezését az info@bib-edu.hu e-mail címre várjuk.