BIB hírek

Események/Hírek

Egyedülálló kombinált képzések: legmagasabb szintű szakmai és soft-skill képzések a jövő szakembereinek

Banki, pénzügyszakmai kurzusainkat jól egészítik ki a modern értékesítési, tárgyalástechnikai kompetenciákat fejlesztő kurzusok, melyeket Európa egyik legjobb készségfejlesztő cégének közreműködésével, a DEVELOR-ral közösen szervezünk.  

Szakmai képzéseink és a készségfejlesztő tréningek párosítása a versenyképes tudás megszerzését és az egyéni kompetenciák fejlesztését komplex módon szolgálják.

  • Az Elkötelező vezetői tréning című kétnapos kurzus résztvevői megismerik az elkötelezettségi szempontokat, gyakorolhatják a témához kapcsolódó vezetői technikákat és praktikus muníciót szerezhetnek munkatársaik elkötelezetté tételére és megtartására.

  • A Tárgyalási stratégiák és Tárgyalási taktikák témaköröket egy-egynapos kurzusokon tárgyaljuk. A résztvevők képessé válnak hatékonyan felépíteni és kézben tartani tárgyalásaik teljes folyamtát, megtanulják az asszertív tárgyalásvezetés technikáit. Programunk tapasztalt és kevésbé gyakorlott tárgyalóknak egyaránt készült, és azokat a modulokat tartalmazza, amelyek segítségével elkerülhetők a gyakori csapdahelyzetek, a dörzsölt tárgyalópartnerek által alkalmazott trükkök. A hozzáállás, a készségek, viselkedések együttes fejlesztésére fókuszálunk.

A kreatív gyakorlatok, izgalmas szimulációk, az esetfeldolgozás megtörik a hagyományos tréningek ritmusát, a résztvevők valós üzleti helyzetekben gyakorolhatnak, értékes visszajelzéseket kaphatnak és személyes vállalásokat tehetnek a jövőre nézve.

A készségfejlesztő kurzusokat egyenként és kombinálva is kínáljuk. Sőt, a BIB banki, pénzügyi tanfolyamainak a kurzusaival „három az egyben” módon is párosíthatók.

Tájékozódjon a részletekről a Kurzuscsomagok menüpont alatt és kérje ajánlatunkat!