BIB hírek

Események/Hírek

Pályázati felhívás! - A jelentkezés lezárult

A Budapest Institute of Banking 2019. június 24. és 28. között Nyári Egyetemet szervez az ESCP Europe Business School közreműködésével Real Estate Finance and Investments témában. Az öt nyertes pályázó számára térítésmentes részvételi lehetőséget kínálunk.

Az ingatlanpiac rendkívül versenyképes befektetési terep, de az egyre összetettebb jogi, pénzügyi és szabályozási környezetben egyre nehezebb eligazodni. A BIB angol nyelvű ötnapos szemináriuma kitűnő képzést és remek lehetőség mindazoknak, akik kíváncsiak a legújabb ingatlanpiaci trendekre, a finanszírozási technikákra és szabályozási környezetre. 

Jelentkezési feltétel: 
- folyamatban lévő felsőfokú közgazdasági, jogi, pénzügyi tanulmányok,
- magyar állampolgárság,
- aktív hallgatói jogviszony,
- biztos angol nyelvtudás,
- motivációs levél és önéletrajz,
- a nyertesekkel szerződéskötés.

A feltételeknek megfelelő pályázati anyagot „Summer School” tárgymegjelöléssel a modensieder.adel@bib-edu.hu címre 2019. június 5-ig várjuk. Az első 25 beérkezett, jelentkezési feltételeknek megfelelő pályázati anyagokból a BIB szakmai testületének javaslata alapján a vezérigazgató dönt a térítésmentes lehetőséget elnyerő 5 pályázatról. A BIB szakmai testülete a javaslatának kialakítása során – elbírálási szempontként – figyelembe veszi a pályázó hosszú távú terveinél a képzés, illetve az annak során elsajátítható ismeretek valószínűsíthető hasznosulását, illetve a képzésen való aktív részvétel feltételeinek meglétét. A nyertes pályázókat legkésőbb 2019. június 13-ig e-mailben értesítjük.

A nyertes pályázókkal a BIB képzési szerződést köt, melyben a pályázónak kötelezettséget kell vállalnia arra, hogy a Nyári Egyetem előadásain részt vesz, illetve a tapasztalatairól és az elsajátított ismeretek hasznosságáról legkésőbb a nyári egyetem utolsó napját követő 7. naptári napig magyar és angol nyelvű beszámolót készít. 

A kurzusról további információk itt érhetők el.