BIB hírek

Események/Hírek

Vállalkozásfeljesztési képzések a BiB-nél!

Az üzleti élet fontos szereplői a kis- és középvállalatok és éppen ezért kiemelt fontosággal bír ezen piaci szereplők képzése, naprakész tudás biztosítása számukra.

2021. áprilisától elérhetővé válnak a BIB hazai kkv-knak szóló, vállalkozásfejlesztési képzései, melyek lépést tartanak a követelményekkel, és olyan átfogó elméleti és gyakorlati oktatással segítik a szakemberek munkáját, amelynek köszönhetően cégük megújulhat.

Oktatóinkat kérdeztük miért is aktuális a képzés és miért is érdemes regisztrálni a képzése.

Kommunikációs eszköztár a digitális világban
 

Oktatónk, Bakonyi Zoltán üzenete a képzésről: „Számos lehetőség áll vállalatunk előtt, hogy termékeinket és szolgáltatásainkat népszerűsítsük a digitális marketing eszközeivel. Ezen alapozó kurzus célja, hogy bemutassa a legalapvetőbb digitális kommunikációs eszközöket (a saját holnaptól, a blogokon át a saját applikációig), azok előnyeit és hátrányait. Végül útmutatót ad ahhoz, hogy miként alakítsuk ki a saját kommunikációs stratégiánkat, mely a sikeres digitális kommunikáció első lépése.”

 

Digitális trendek megértése és elemzése

 

Oktatónk, Személyi László üzenet a képzésről: „A felgyorsult, digitalizált világunk új munkakörnyezeteket, munkaeszközöket és munkavállalói kompetenciákat követel. Az alkalmazkodáshoz a legelső lépés, hogy megismerjük ezeket. Gyakorlati példákon keresztül mutatjuk be a legelterjedtebb kollaborációs eszközöket, ügyfélkommunikációs platformokat, vizsgáljuk azok előnyeit és veszélyeit. Létrejöhetnek papírmentes irodák? Van szükség papírra levelezéshez, jegyzeteléshez, szerződéshez? Lehet "home office"-ból is csapatmunkát végezni? A BiB Digitális munkaeszközök képzése megadja a választ!”

 

Tekintse meg képzéseinket és regisztráljon honlapunkon!