Menü

PiDF - Payments in Digital Finance


 

A pénzkezelés módja folyamatosan változik, így elengedhetetlen, hogy megismerkedjünk a jövő fizetési lehetőségeivel!

 

A fizetés módok az emberi civilizáció kezdete óta folyamatos fejlődésen mennek keresztül - barter kereskedelemtől, pénzérme feltalálásán, bankjegy és a könyvelés bevezetésén át a bankjegykiadó automatákig és az internetes bankolásig. A különböző fizetési módok lehetővé teszik a világ szintű értékcsere lebonyolítását.

Az utóbbi évek fizetési rendszerekben végbement átalakulása jelentős hatással volt a pénzügyi szektorra.

A CFTE-vel közösen a Budapest Institute of Banking létrehozott egy olyan forradalmian új digitális pénzügyi kurzust, amelynek révén a pénzügyi szakemberek átfogó és innovatív ismeretekhez juthatnak a fizetési mechanizmusok témakörében.

A Payments in Digital Finance specializáció lehetőséget ad, hogy jobban megismerje és megvizsgálja, milyen rendkívüli ütemben és hogyan alakítja át a pénzforgalmi területet a gyorsan változó technológiai helyzet.

A technológia, szabályozói szervek, digitális innováció és a közpolitika vezetői összefogtak, hogy együtt megalkossák a 6 rövid modulból álló kurzust, mely az új digitális pénzforgalom minden aspektusát lefedi.

Az iparág legjobb szakértői útmutatásával mély és átfogó ismeretekkel gazdagodhat a pénzforgalom múltjáról, jelenéről és jövőjéről.

 

 

KINEK AJÁNLJUK

 

Ez a tanfolyam Önnek szól, ha:

  • Ön a bankszektorban dolgozik, és új pénzforgalmi stratégiákat szeretne kipróbálni reagálva a piacon végbement változásokra, de nem biztos benne, hogy hogyan fogjon hozza
  • Ki szeretné használni a Digitális pénzforgalmi ökoszisztéma nyújtotta előnyöket, hogy ezáltal hatékonyabbá tudja tenni a pénzügyek működését saját cégénél / munkáltatójánál
  • Meg szeretné érteni a szabályozási kezdeményezéseket a különböző földrajzi régiókban, ami katalizátorként hathat a fizetési megbízások piacán
  • Szeretne többet tudni a pénzforgalmi üzletágról és szeretné megérteni, hogyan működik a PayTech
  • Rajong a Fintech témákért, és szeretné elmélyíteni tudását a Paytech és a Fintech ökoszisztéma működéséről

 

 

TEMATIKA

 

1. Kurzus: A pénzforgalom történelmi, gazdasági és társadalmi jelentősége

„Fedezze fel a pénz és a pénzforgalom fejlődését. A modern monetáris rendszeren belüli pénzkínálat, fizetés és elszámolási forgalom elemzésétől a virtuális, digitális és kriptovaluták elterjedéséig.”

 

2. Kurzus: A pénzforgalmi üzletág alapjai / A technológiák

„Ismerje meg a pénzforgalmi üzletág területeit, a különböző szereplőket és az üzletág pénzforgalomban megjelenő szerkezetét, a globális normákat és a pénzforgalom működését a modern pénzforgalmi közgazdaságban.”

 

3. Kurzus: Szabályozói, compliance, kockázati, biztonsági és adatvédelmi megfontolások

„Nyerjen rálátást a különböző pénzforgalmi szabályozásokra az Európai Unió, az USA és az ázsiai csendes-óceáni térség között. Megértheti a kockázatkezelési-, biztonságpolitikai- és adatvédelmi folyamatok ki, mit és miértjét.”

 

4. Kurzus: Új technológiák és termékinnovációk

„Ismerje meg a Paytech új technológiáit és termékinnovációit. Az ügyfélelégedettség fokozása és a csalások visszaszorítása érdekében mélyüljön el az adathasználat, valamint a mesterséges intelligencia tanulmányozásának főbb területeiben.”

 

5. Kurzus: Pénzforgalmi termékstratégiák és üzleti modelleket érintő innovációk

„Ismerje meg a pénzforgalmi üzletág kulcsszereplőit, illetve azt, hogy hogyan termelnek üzleti modelljeik bevételt. Fedezze fel a számszerűsített adatok és a személyazonosság-kezelés világát, mint az iparágban történő értékteremtés formáit.”

 

6. Kurzus: A pénzforgalmi ökoszisztéma használata és a digitális átalakulás ösztönzése a pénzforgalomban

„Megtanulhatja hogyan indítson be és működtessen a céges vagy vállalati pénzügyi funkcióján belül egy teljeskörű pénzforgalmi digitális átalakítással és innovációval foglalkozó programot.”

 

A kurzus felépítése

 

• Regisztráljon, és kezdheti is a tanulást!
• 100%-ban online kurzus, melyet saját tempójában végezhet
• Rugalmas tanulási terv: tervezze meg a személyes tanulási tervét az általunk kínált 6 modullal
• Szerezzen bizonyítványt modulonként, vagy akár a teljes tanfolyam sikeres elvégzéséért
 

• 6 hét alatt elvégezhető: heti 2-3 óra tanulás is elegendő
• Globális közösség: korlátlan hozzáférést kaphat a CFTE Global Alumni közösségéhez

 

A kurzus előadói

 

Felelős előadók

 

A kurzusban a felelős szerkesztők munkáját szakértők támogatják, akik a felvétel során egy-egy szűkebb területet mutatnak majd be interjúk formájában. 

 Jean-Michel Godeffroy
16 évig irányította az euro pénzügyi infrastruktúráját az EKB-ban, míg előtte részt vett annak kialakításában. Az elmúlt öt évben független tanácsadóként dolgozik payments témában Párizsból.

Kim Ford
U.S. Faster Payments Council érdekvédelmi szervezet első vezetője volt, pénzügyi szolgáltatóknak technologiát nyújtó globális vállalatokban kormányzati kapcsolatokért felelős vezető már több mint 15 éve (jelenleg Fiserv, korábban First Data); népszerű előadó fizetési technológia témában a Tengerentúlon.

Ritesh Jain
HSBC Global Head of Digital Technology, korábban több mint 20 éves tapasztalat digitális transzformációban (Visa, Maersk, Orange). Ő vezette a VISA-nál a future of payments részleget, UK Parliamentary Digital Service és  National Payment Council of India szakértő tanácsadó.

Michael O’Loughlin
Token start-up, mely open banking platform, ügyvezető igazgatója, emellett 2016-tól az EBA Kriptotechnológia munkacsoport tagja. A Forbes szabadúszó újságírója 2020-tól. Korábban a CGI blockchain és nemzetközi fizetésekkel foglalkozó tanácsadó cég innovációs vezetője volt 6 évig, előtte KPMG London, Citi Europe Chief of staff.

Fred Bär
EACHA főtitkár 2012 óta, mely az Európai klíringházak szövetsége és a GIRO is tagja, emellett Payments Advisory Group tanácsadó cégben Partner 2011 óta, korábban Vocalink és holland fizetési rendszerben szerzett tapasztalatot.

 

Regisztráció

 

A Payments in Digital Finance hivatalos oldalán (CFTE): https://my.cfte.education/courses/payments-in-digital-finance-bib

 

A KÉPZÉS DÍJA


A teljes tanfolyam (6 Kurzus) ára: £720

Moduluk ára témakörök és képzettségi szint szerint.

Pénzkezelés alapja c. (Kurzus 1&2 - kezdő szint) ára: £192

Pénzkezelés innovátoroknak c. (Kurzus 4&5 - kezdő szint) ára:  £300

Pénzkezelés szabályozása & jogi háttere c. ( Kurzus 3 - kezdő szint) ára: £192

 

AJÁNLATKÉRÉS ESETÉN KERESSEN MINKET:


NAGY RÉKA

Üzletfejlesztés és innováció
[email protected]


ÉRDEKELNÉK A RÉSZLETEK? TEKINTSE MEG BEMUTATKOZÓ VIDEÓNKAT és a képzés brosúránkat:


 

További információért látogass el a GY.I.K. oldalunkra
Tovább a GY.I.K. oldalra
Oktatásszervező

Ezeket a kurzusokat ajánljuk még Önnek