Menü

Üzleti szemlélet a jogi osztályon: adatvezérelt és digitális működés

MIÉRT TARTJUK FONTOSNAK?

A mai üzleti környezetben, a digitális átállás folyamatában a hagyományos jogi oktatásban elsajátított ismeretek már egyre kevésbé elegendőek a sikeres jogi munkához. A ma elvárt kompetenciák a jogi tárgyi tudás és szakértelem mellett szükségessé teszik olyan képességek elsajátítását is, mint például a technológia alkalmazása, projekt management, üzleti osztályokkal való hatékony együttműködés és arra a piaci igényre való reagálás is, hogy a jogi munka stratégiai támasza legyen az üzleti folyamatoknak.

A KURZUS TARTALMA

Az adatvezérelt ügyvitel a vállalati jogi osztályok technológiával alátámasztott, digitális környezetben való működését jelenti. Ez teszi lehetővé az üzleti szemlélet megvalósulását a hagyományos jogi munkafolyamatok keretében. Továbbá lehetőséget ad arra is, hogy a jogi és az üzleti osztályok hatékonyabban kommunikáljanak egymással és közös szempontrendszer érvényesüljön a vállalat működésében.

1. Jogi munkafolyamat (workflow) menedzsment
2. Jogász csapat (belső erőforrás) menedzsment
3. Külső erőforrás menedzsment
4. Jogi költségvetés
5. Jogi adat analitika
6. Tudásmegosztás, tudásvagyon-gazdálkodás (knowledge management)
7. Technológia használata
8. Kommunikáció
9. Feladatmegosztás, priorizálás
10. Stratégiai tervezés

A vállalati jogászok és üzleti döntéshozók számára egyaránt kulcsfontosságú ismereteket úgy csoportosítottuk, hogy a digitalizáció nyújtotta előnyök kiaknázhatóvá váljanak a jogi munkafolyamatokban is.

A KURZUS CÉLJAI

Ezzel a képzéssel az egyre inkább adatvezérelt gazdasági folyamatok jogi oldalról való megtámogatása a célunk. A webinárium keretében korszerű ismereteket, technológiai áttekintést és alkalmazási modelleket kínálunk vállalati csapatoknak. A tréning tematikát úgy állítottuk össze, hogy az innovatív jogi megoldások hétköznapi alkalmazásában azonnal használható digitális eszköztárat, inspirációt és gyakorlati támogatást nyújtson mind jogászoknak, mind pedig az üzleti és technológiai osztályok képviselői számára.

KINEK AJÁNLJUK A KURZUST

Vállalati jogászoknak, üzleti döntéshozóknak, IT vezetőknek és mindazoknak, akik digitális eszközök alkalmazásával szeretnék emelni a jogi és üzleti munkafolyamatok szakmai színvonalát és hatékonyságát.

A KURZUS FELÉPÍTÉSE

A program egy 2 órás modulból áll. A résztvevőknek konkrét kérdésekkel is érdemes készülniük a képzésre. A gyakorlatias célkitűzések megvalósulása érdekében a képzésünkön támogatjuk az interaktív kommunikációt és számítunk a résztvevők együttműködésére.

A KURZUS IDŐTARTAMA

2 órás képzés.

 

ÉRDEKLŐDÉS ESETÉN KERESSE BIZALOMMAL KOLLÉGÁNKAT:
Cinkotai Anita LL.M
cinkotai.anita@bib-edu.hu
+36 30 211 4524

További információért látogass el a GY.I.K. oldalunkra
Tovább a GY.I.K. oldalra
Oktatásszervező

JELENTKEZÉS

Még nem döntöttél?

Semmi baj, gondolkozz rajta, de jelezd nekünk az alábbi gombon, hogy érdeklődsz és mi szólunk az indulás előtt hátha meggondoltad magad.

BŐVEBBEN
Jelentkezem

Ezeket a kurzusokat ajánljuk még Önnek