Menü

Csapatépítés - Együttműködés tréning

Miért tartjuk fontosnak?

Az eredményes és hosszútávú kapcsolatok előfeltétele a kölcsönös tisztelet és bizalom. Vagyis azok a csoportok működnek jól hosszútávon, amelyben a tagok jól tudnak együttműködni. Ez pedig akkor történik meg, ha bizalommal vannak egymás iránt, nyer-nyerben gondolkodnak, vagyis olyan megoldásokra törekednek, amelyekben mindenki nyerhet. Ezért dolgoztunk ki egy olyan képzési programot, amelyben a csoportműködés és annak fejlesztése kap főszerepet.

A tréning tartalma

A képzések terítékre kerül a csoportdinamika, a csoportműködés, az együttműködés, az emberi interakciók, a csoportszerepek, valamint a hatékonyan működő csoportok/szervezetek legfontosabb jellemzői.

A képzés részét képezi egy közös társasjáték, amely egyszerű, könnyen elsajátítható szabályaival jó hangulatot teremtve ad lehetőséget arra, hogy a csoport tagjai jobban megismerjék egymást.

A kurzus időtartama

Egy napos tréning.

A kurzus céljai?

Mivel a szervezetekben mindenki csoportban, sőt akár több csoportban is dolgozik, a képzés során szerzett ismeretek segítenek a saját és kollégák csoportbeli működési mechanizmusainak felismerésében, és ezen ismeretek tudatos alkalmazásában a hatékonyabb munkavégzés és a kiégés elkerülése érdekében. Mindemellett a jó hangulatban közösen eltöltött idő jótékonyan hat az együttműködési hajlandóságra és a célkutúrára is. 

Kinek Ajánljuk?

A képzést olyan szorosan együttdolgozó vagy lazább szerveződésű csoportoknak (osztályok, főosztályok, divíziók stb) ajánljuk, akik szeretnének hatékonyabban együttműködni, ennek érdekében szeretnének a csoportoműködésről, az ember általános csoportbeli működéséről többet megtudni, és személyesen egymást is szeretnék jobban megismerni. Mindezt kötetlenebb formában, jó hangulatban. Nem mellesleg szívesen játszanak is.

További információért látogass el a GY.I.K. oldalunkra
Tovább a GY.I.K. oldalra
Oktatásszervező
Pál Daniella

[email protected]

Ezeket a kurzusokat ajánljuk még Önnek