Menü

Pénztárkezelő és valutapénztáros javító modulzáró VIZSGA

MIÉRT TARTJUK FONTOSNAK

A pénztárkezelő és valutapénztáros képzés 2021-től államilag engedélyezett programkövetelmény alapján megvalósuló szakmai képzés. A megszerzett tudás lehetőség arra, hogy pénztárkezelői vagy valutapénztárosi munkakörben tudja alkalmazni az elméleti és gyakorlati ismereteket.

A VIZSGA CÉLJA

A vizsgához kapcsolódó képzésen résztvevők számára teremt újabb lehetőséget, a modulzáró vizsga sikeres teljesítésére.

KINEK AJÁNLJUK A VIZSGÁT

A vizsgát azoknak ajánljuk, akik már részt vettek a pénztárkezelő és valutapénztárosi képzésen, de a modulzáró vizsgájuk nem sikerült.

A MODULZÁRÓ VIZSGA

  • Speciális ügyintézői feladatok ellátása modul esetén, egy írásbeli vizsgarészből és egy projektfeladatból (szóbeli) áll; 
  • Bankjegyismeret, bankjegyvizsgálat modul esetén, írásbeli vizsgarészből és gyakorlati feladatmegoldásból (bankjegyválogatás) áll.

A képesítő vizsgára bocsátás feltétele a modulzáró vizsgák legalább 80 százalékos teljesítése.

A szakmai képzés követelményeinek igazolásáról hallgatóink számára a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerből tanúsítványt állítunk ki. A tanúsítvány birtokában - az új felnőttképzési törvény rendelkezései szerint -  résztvevőink képesítő vizsgát tehetnek egy független akkreditált vizsgaközpontnál, ezáltal megszerezve a Pénztárkezelő és valutapénztáros szakképesítést.

További információért látogass el a GY.I.K. oldalunkra
Tovább a GY.I.K. oldalra
Oktatásszervező
Pál Daniella

pal.daniella@bib-edu.hu

Ezeket a kurzusokat ajánljuk még Önnek