Menü

Hatékonyságnövelés hibrid működésnél

 

Miért tartjuk fontosnak?

A tréning célja, hogy segítse a hibrid munkakörülmények között dolgozókat a magas teljesítmény elérésében, kiegyensúlyozottságuk megőrzése mellett.

Kurzus tartalma

A program feldolgozza a hibrid munka nehézségeit és csapdáit és végigvezeti a résztvevőket a személyes hatékonyság pillérein, számos praktikus tanácsot adva a fentiek megvalósításához. A program során folyamatosan építünk a résztvevők saját tapasztalataira és egyedi megoldásaikra is. Kiemelten foglalkozunk a különböző csatornákon beérkező információk, kérések és feladatok menedzselésével, az online és személyes kommunoikációs helyzetek megfelelő kezelésével. Külön modulban kerül sor a személyes rutinok kidolgozására az eredményesség és egyensúly érdekében.

Kinek ajánljuk a kurzust?

A részvételt ajánljuk  minden olyan munkatársnak, aki állandó vagy időszakos jelleggel hibrid munkakörnyezetben dolgozik, és szeretne iránymutatást kapni, miként tudja a munkáját és egyúttal a magánéletét is hatékonyabbá tenni.  

 

További részletek

Félnapos online tréning

További információért látogass el a GY.I.K. oldalunkra
Tovább a GY.I.K. oldalra
Oktatásszervező
Prohászka Áron

prohaszka.aron@bib-edu.hu

JELENTKEZÉS

Még nem döntöttél?

Semmi baj, gondolkozz rajta, de jelezd nekünk az alábbi gombon, hogy érdeklődsz és mi szólunk az indulás előtt hátha meggondoltad magad.

BŐVEBBEN
Jelentkezem

Ezeket a kurzusokat ajánljuk még Önnek