Menü

Kiberbiztonság felsővezetőknek

MIÉRT TARTJUK FONTOSNAK

Napjainkban a kiberbiztonság egyre fontosabb a cégek, pénzintézetek életében, egy-egy kiberbiztonsági incidens könnyen végzetes lehet a vállalat, bank hírneve vagy nyereségessége szempontjából. Eközben felismerve a téma jelentőségét, a jogalkotók is újabb és újabb rendeletekkel igyekeznek szabályozni a pénzügyi és más ágazatok kiberbiztonságát. Vezetőként nehéz eligazodni ebben a forgatagban és átlátni, mi fontos és mire szükséges erőforrásokat áldozni, ugyanakkor a tanácsadók első sorban a saját szolgáltatásaik értékesítésében érdekeltek, ezért hasznos, ha egy független szakértő ad betekintést a kiberbiztonságba.

A KURZUS TARTALMA

A kurzus során a résztvevők rövid, lényegre törő áttekintést kapnak a kiberbiztonság alapfogalmairól, főbb kérdéseiről, dilemmáiról és aktualitásairól.

A KURZUS CÉLJAI

A kurzus célja, hogy független szakértői választ adjon a vezetők kiberbiztonsággal kapcsolatos kérdéseire és képessé tegye a résztvevőket annak eldöntésére, mire érdemes figyelni, hogyan érdemes tájékozódni. Az előadás és az azt követő beszélgetés során arra is keressük a választ, mennyit érdemes, és mennyit illik tudnia egy felsővezetőnek az aktuális kiberbiztonsági helyzetképről, saját intézménye kihívásairól.

KINEK AJÁNLJUK A KURZUST

A kurzust bankok, biztosítók, hitelintézetek és más nagyvállalatok ügyvezető igazgatói/vezérigazgatói, és üzleti vezetői részére ajánljuk, akiknek nem az IT, informatikai biztonság vagy kiberbiztonság a szakmája, de szeretnének rövid idő alatt áttekintést kapni a témáról.

A KURZUS FELÉPÍTÉSE

  1. Bevezetés a kiberbiztonságba: története, alapfogalmai
  2. Honnan érdemes tájékozódni, kik a hiteles források a kiberbiztonságban?
  3. Milyen területekre érdemes kiemelten figyelni? Hova allokáljuk a korlátozott erőforrásokat?
  4. Merre tart a kiberbiztonság? Hogyan készülhetünk fel az elképzelhetetlenre?

A KURZUS IDŐTARTAMA, helyszíne

90 perc interaktív előadás és utána kötetlen beszélgetés jelenléti formában.
Helyszín: St. Andrea Wine & Gourmet Bar, 1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78.

További információért látogass el a GY.I.K. oldalunkra
Tovább a GY.I.K. oldalra
Oktatásszervező
Pál Daniella

pal.daniella@bib-edu.hu

Ezeket a kurzusokat ajánljuk még Önnek