Menü

Energiahatékonysági megoldások

A kurzus bemutatja az energia hatékony felhasználásának lehetőségeit. Tréning vezetőknek, munkavállalóknak az energiatudatos munkahelyért és otthonért.

Klímaváltozás, természeti katasztrófák, energiaválság. Néhány olyan fogalom, amire eleinte talán csak legyintettünk. Távlati dilemma, nem itt és nem velünk történik. Mára azonban számtalan globális probléma olyannyira közel került hozzánk, hogy közvetlenül a bőrünkön – leginkább a számláinkon – érezzük hatásukat. Mit tehetünk? Tehetünk-e egyáltalán valamit magánemberként, hogy mérsékeljük ezeket a negatív hatásokat?

A workshop célja, hogy mind szemléletformáláson, mind információátadáson keresztül hozzájáruljon a lakossági végfogyasztók energia tudatosságának növeléséhez, ezáltal energiamegtakarításához és közvetve a karbonlábnyom csökkentéséhez.

Résztvevőként megismerkedhetsz a klímaváltozás alapvető összefüggéseivel, a karbonlábnyom fogalmával, és saját szerepeddel és felelősségeddel a folyamat mérséklésében.

Olyan részletes, konkrét ötleteket kaphatsz az otthoni energiatakarékossághoz, amelyeket nagyobb beruházás nélkül, akár másnaptól elkezdhetsz megvalósítani.

Szokásaink megváltoztatása ugyanakkor nem egyszerű feladat. A workshop során ahhoz is kapsz támogatást, hogy hogyan vezesd be és tartsd fenn új, energiatudatos szokásaidat közvetlen környezetedben (családodban, kollégáiddal)

További információért látogass el a GY.I.K. oldalunkra
Tovább a GY.I.K. oldalra
Oktatásszervező
Pál Daniella

pal.daniella@bib-edu.hu

Ezeket a kurzusokat ajánljuk még Önnek