Menü

Elkötelező Vezető: munkavállalói elkötelezettség

A tréning célja, hogy erősítse a vezetők felelősségérzetét munkatársaik elkötelezetté tételében, és praktikus vezetői eszközöket adjon ehhez.

Sok vezető azt feltételezi, hogy az elkötelezettség a felsővezetés és a HR feladata. Valóban ők azok, akik képesek megteremteni a feltételeket a vállalatnál, amelyek támogatják, hogy munkatársaik magas szinten elkötelezetté váljanak. De minden egyes vezetőnek megvan a maga felelőssége, hogy közvetlen munkatársai motivációját és elkötelezettségét magas szinten tartsa vagy növelje.

A tréning célja, hogy erősítse a vezetők felelősségérzetét munkatársaik elkötelezetté tételében, és praktikus vezetői eszközöket adjon ehhez.

Résztvevőként a tréningen megismerheted az elkötelezettség különböző szempontjait és szegmenseit, valamint azokat a vezetői eszközöket és aktivitásokat, amelyek lehetővé teszik az elkötelezettség befolyásolását.

A tréning központi témája az 5 elkötelezettség hajtóerő megismerése és azok gyakorlati alkalmazásának elsajátítása. Már a tréningen elkezdődik az eszköztár saját munkatársakra való adaptálása, amit be lehet építeni a mindennapi működésbe.

Az elsajátított eszközök segítségével képes leszel pontosabban értékelni munkatársaid személyes szükségleteit, illetve olyan motiváló környezetet teremteni számukra, mely segít elkötelezettségük növelésében és megtartásukban.

További információért látogass el a GY.I.K. oldalunkra
Tovább a GY.I.K. oldalra
Oktatásszervező
Pál Daniella

pal.daniella@bib-edu.hu

Ezeket a kurzusokat ajánljuk még Önnek