Menü

MS Excel pénzügyeseknek

Miért tartjuk fontosnak

A pénzügyi szakemberek mindennapi munkájuk során nagyon sokat használják a Microsoft Excel táblázatkezelőt, azonban csak nagyon kevesen vettek részt valaha a szoftver használatáról szóló formális képzésen. Így igen gyakran saját tapasztalatból, esetleg a munkaközösségen belül terjedő gyakorlatok, tippek alapján igyekeznek munkájukat végezni, miközben a feladatokra legalkalmasabb funkciókat esetleg nem is ismerik. A program képességeinek alaposabb megismerésével napi munkájuk könnyebb, gyorsabb és kényelmesebb lehet, miközben hatékonyságuk úgy javulhat, hogy több idejük marad a valóban mély szakmai tudást igénylő feladatok elvégzésére.

A kurzus tartalma

Kurzusunk során a résztvevők saját laptopjukon dolgozva áttekintést kaphatnak az Excel pénzügyes feladatok megoldására alkalmazható legfontosabb eszközeiből, s megismerkedünk a munkát kényelmesebbé tevő beállítási, testreszabási lehetőségekkel is.

A kurzus céljai

A kurzus résztvevői képesek lesznek:

  • cellák haladó formázására, levédésére, az adatbevitel korlátozására,
  • optimalizálásra és célérték keresésre,
  • adatbázisok és Táblák használatára,
  • speciális grafikonok létrehozására,
  • objektumok és haladó függvények alkalmazására.

Kinek ajánljuk a kurzust

A kurzust elsősorban olyan szakembereknek ajánljuk, akik napi munkájuk során nagyon sokat dolgoznak Excellel, jól ismerik, de programozási háttérrel nem rendelkeznek, így hasznos lehet a  kontrolling, adatelemzés, pénzügy-matematikai és kockázatkezelési területen dolgozók számára. Különösen ajánljuk, hogy a résztvevők saját laptopjukat használják, mivel a képzésen előállított fájlokat így gyakorlás céljából magukkal is vihetik.

A kurzus időtartama

Háromnapos képzés.

Platform: online (ZOOM).

További információért látogass el a GY.I.K. oldalunkra
Tovább a GY.I.K. oldalra
Oktatásszervező
Prohászka Áron

prohaszka.aron@bib-edu.hu

JELENTKEZÉS

3 alkalom 24 óra
2023. 02. 15-17.

139 000 Ft + ÁFA

Bruttó: 176 530 Ft

Jelentkezem
Jelentkezési határidő: 2023.02.05. (már csak 9 nap!)

Nettó: 139 000 Ft + ÁFA Ft

Bruttó: 176 530 Ft Ft
BŐVEBBEN
Jelentkezem

Ezeket a kurzusokat ajánljuk még Önnek