BIB oktatás

Kurzusok

Új irányok a digitális fejlesztésben

  • Banki, pénzügyi tanfolyamok

 

 

 

 

 

MIÉRT FONTOS A TÉMA?


Amennyiben érdekli, hogy miképp fejlesszük a banki eszközpark és napi üzemmenet hatékonyságát a diszruptív digitális megoldások által, csatlakozzon, hogy megismert a piacvezető megoldásokat a hazai és nemzetközi banki tapasztalatok alapján!

Szerezzen a gyakorlatban alkalmazott tudáson nyugvó naprakész, magas szintű szakmai ismereteket!

 

A KURZUS TARTALMA ÉS CÉLJA

 
A kurzus a pénzügyi szektor technológiai és digitális átalakulásának legfontosabb kihívásait és legjobb iparági megoldásait tárgyalja. A klasszikus kereskedelmi bankoknak a sikeres jövőbeli működés érdekében meg kell ismerniük a digitalizáció nyújtotta lehetőségeket, a pénzügyi szektor kihívásait. A diszruptív technológiai megoldások a banki digitalizáció kihívásai révén a szervezet funkcionális területein keresztül kifejtett szinergiahatása révén, nem csupán informatikai kérdésként jelentkeznek, átszövik a teljes szervezetet.

 

Kinek ajánljuk?


Mindenkinek, akit érdekel a bankszektort érintő diszruptív technológia dinamikusan fejlődő világa. A piac előtt haladni vágyóknak, leendő banki innovátoroknak, illetve azoknak, akik banki digitalizációval szeretnének foglalkozni vagy már azzal foglalkoznak.

Szakmai irányultság szerint ajánljuk vezetőknek, termékfejlesztőknek, üzleti támogatóknak, informatikusoknak, folyamatszervezőknek, kockázatkezelőknek, marketingeseknek, jogászoknak

 

A KURZUS IDŐTARTAMA


Két napos kurzus.

2021. 05. 04. (4*45 perc)

2021. 05. 18. (4*45 perc)

 

ElőadókTovábbi információkért keresse oktatásszervezőnket