BIB oktatás

Kurzusok

Biztosítási Tanácsadó (55 343 01)

  • OKJ-s képzések

RAGADD MEG AZ UTOLSÓ LEHETŐSÉGEK EGYIKÉT!

 

Ha biztosítási területen szeretnél dolgozni vagy már ott dolgozol és szeretnél államilag elismert végzettséget szerezni, akkor jelentkezz most tanfolyamunkra.

 

A szakképzés és felnőttképzés átalakításával, ez az utolsó év, amikor OKJ-s tanfolyami képzési formában, távoktatásban megszerezheted ezt a felsőfokú OKJ-s szakképzettséget. A 80 órás konzultációt digitális platformon tesszük elérhetővé számodra, még csak otthonról sem szükséges kimozdulnod. 

Az egyes modulokhoz tartozó tananyagokat elektronikus formában biztosítjuk minden résztvevőnek, melyeket szaktanáraink vizsgaorientált módon állítottak össze. Elismert és tapasztalt oktatók támogatnak a tanulásban és a sikeres vizsgafelkészülésben. Biztosítási tanácsadó tanfolyamunkat elvégezve államilag elismert, piacképes tudásra teszel szert, amellyel versenyképesebbé válsz a biztosítási, pénzügyi területen működő vállalkozásoknál.

Képzésünket ajánljuk azok számára is, akik vezető beosztásban, függő, független biztosításközvetítőként dolgoznak, de nem rendelkeznek szakirányú végzettséggel. A bizonyítvány megszerzésével hallgatóink mentesülnek a későbbi megújítási kötelezettség alól.

A konzultációk szombati napokon 10 tanórában valósulnak (9-17h között) meg online formában a ZOOM segítségével. A Biztosítási tanácsadó írásbeli komplex szakmai vizsga tervezett időpontja: 2020. október 28.

A képzéssel kapcsolatban telefonon és emailen is tájékozódhatsz Bereczki Erzsébet felnőttképzési szakmai vezetőnél: bereczki.erzsebet@bib-edu.hu, tel.: +36 20 338 7224

 

A BIZTOSÍTÁSI TANÁCSADÓ FELADATPROFILJÁBA TARTOZÓ TEVÉKENYSÉGEK:

 

  • Biztosítási, kockázatkezelési és pénzügyi tanácsot ad.

  • Marketing tevékenységét szakmai alapon és elhivatottsággal végzi.

  • Tájékoztat a pénzügyi, biztosítási szolgáltatásokról, a kockázatkezelés lehetőségéről.

  • Kockázatkezelési elemzést végez.

  • Kockázatfinanszírozási és pénzügyi tervet készít.

  • Egyénre szabottan megoldási javaslatokat és komplex biztosítási szolgáltatási csomagokat állít össze.

  • Biztosítói, biztosításközvetítői részegységet vezet.

  • Biztosítási ügyviteli, ügyfélkapcsolati rendszert kezel.

 

A komplex szakmai vizsgára való jelentkezés határideje 2020.09.11. 

A vizsgára való jelentkezés a vizsgadíj egyidejű megfizetésével történik. A szakmai előképzettséget igazoló dokumentumot elegendő elektronikus formában elküldened. Az erről szóló előírásokat a vizsgáról szóló menüpont alatt találod. Jelentkezésedet várjuk az alábbi jelentkezés gombra kattintva.

 

A képzés teljes ára, mely tartalmazza a felkészítő tananyagokat, valamint a konzultációs órákat 150.000 Ft + 50.000 Ft vizsgadíj.

 

Az elvégzendő modulokért és a digitális konzultációs órák tervezett ütemezéséért kattints ide!

A vizsgával kapcsolatos részletekért kattints ide!

 

Megnyitott képzések és vizsgák