BIB oktatás

Kurzusok

FITNESZ motivációs modell előadás és workshop

  • Egyedi képzések

Miért tartjuk fontosnak 


A FITNESZ motivációs modell egy vezetői módszertan, amely a csapattá formálódást és a csapat munkatársainak motiváltságát segíti. A motiválás képessége minden piaci szereplő és munkavállaló számára kiemelt jelentőségű. Akár vezetői pozícióban, akár beosztottként dolgozunk, minden esetben rendelkeznünk kell a mások és önmagunk motiválásának képességével, ehhez nyújt egy világos és átlátható keretet a FITNESZ. Proaktivitás, elköteleződés, felelősség vállalás, csapatépítés – ezek mind a modell tudatos alkalmazásának pozitív hozadékai.


A kurzus tartalma 


A FITNESZ motivációs keret 6 elemből áll. Ezeket szimbolizálja a 6 betű, melyek egy-egy fogalom, eszköz, egyszóval motivációs elem kezdőbetűi. Ezeket az elemeket bontjuk ki, gyakorlatból vett példák és jó gyakorlatok (best practice) mélyítik el a megértést. A workshop második felében személyes feldolgozásra is van mód, konkrét célkitűzéseket és teendőket gyűjtenek össze a résztvevők, amik a motivált hétköznapi munkához nyújtanak támogatást. A 6 elem a gyakorlatban azonnal alkalmazható keretet ad a munkatársak motiválásához.


A kurzus céljai

 

  • Megismertetni egy motivációs modellt és annak 6 elemét.
  • Rendszert felállítani a csapatunk és önmagunk motiválásához.
  • Pozitív példákkal inspirálni.
  • Workshop formában csapatot építeni, és a közösségi motivációs szintet javítani.

Kinek ajánljuk a kurzust 


Előadás formában munkakörtől függetlenül mindenkinek ajánljuk, mivel önmotivációs keretrendszerként is alkalmazható a FITNESZ. A workshop-forma vezetők számára adhat világos és gyakorlatban azonnal hasznosítható kereteket a tudatos motiváláshoz, munkahelyi közösségek számára pedig szemlélet fejlesztő, csapatépítő és -motiváló eszköztárat ad a mindennapi munkához.

A kurzus felépítése


Előadás formában 1-2 óra. Az első felében a modell megismerése, a második részben kérdés-válasz forma segíti a gyakorlati hasznosíthatóságot. 
A workshop formában a munkahelyi közösség saját munkahelyi szemléletét és hangulatát, végső soron a csapat motivációs szintjét tudja pozitív irányba befolyásolni. A workshop a vezető-beosztott kapcsolatok komoly pozitív változását idézi elő. A workshop fél napos időtartamú.

Kérje egyedi igényekre szabott ajánlatunkat!TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT KERESSE KOLLÉGÁINKAT:

 

uzletfejlesztes@bib-edu.hu

Előadók