BIB oktatás

Kurzusok

Célkitűzés és önismereti workshop

  • Egyedi képzések

MIÉRT TARTJUK FONTOSNAK 

A motivációs workshopunkon alkalmazott motivációs modell (ún. Bajnokok útja) sikeres sportolók viselkedési és működési mintáit foglalja össze. A motiválás képessége minden piaci szereplő és munkavállaló számára kiemelt jelentőségű. Akár vezetői pozícióban, akár beosztottként dolgozunk, minden esetben rendelkeznünk kell a mások és önmagunk motiválásának képességével. Az eredményes csapatépítéséhez, a dolgozók elkötelezettségének megteremtéséhez és a sikeres szakmai munkához egyaránt példaértékű ismeretet adhatnak a versenysportban szerzett tapasztalatok. Az olimpiai sikereket elért versenyzők példáján keresztül könnyebb megérteni, hogyan lehet önmagunkat motiválni, és az edzők hogyan tudják a legtöbbet kihozni csapatukból.

A KURZUS TARTALMA 

A modell öt lépésben mutatja be a motiváció és a pozitív hozzáállás lényegét. Az öt szempont alkalmazható és átültethető a pénzügyi szektor bármely területére. Coaching modellként is alkalmazható, így csapatépítésre is alkalmas (egész napos workshop). A modell alkalmazása segíti a siker és kudarc feldolgozását és átélését, csökkenti a teljesítménykényszer miatt megjelenő stresszt, és közelebb viszi az embert és a csapatot a flow állapotához. Támogatja az egyéni eredményességet és növeli a csapathatékonyságot.

A KURZUS CÉLJAI

  • Szórakoztatva megismertetni egy motivációs modellt.
  • Rendszert felállítani önmagunk és mások motiválásához.
  • Pozitív sportolói példákkal inspirálni.
  • Workshop formában csapatot építeni, és a közösségi motivációs szintet javítani.

KINEK AJÁNLJUK A KURZUST 

Előadás formában munkakörtől függetlenül mindenkinek ajánljuk. A workshop-forma munkahelyi közösségek motivációjának javítására szolgál, valamint növeli a dolgozói elkötelezettséget, és segíti a csoport hatékonyabb működését. Akár tíz-húsz fős közösségek számára is ideális lehet.
 

Kérje egyedi igényekre szabott ajánlatunkat!


TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT KERESSE KOLLÉGÁINKAT:

Előadók