BIB oktatás

Kurzusok

ESCP X BIB Summer School

Az ingatlanpiac gyors fejlődése nyomán a finanszírozási és befektetési döntések egyre bonyolultabbá válnak. Az  ingatlanbefektetési projektek finanszírozási megoldásait az összetett piaci környezet mellett a bankszektor egyre komplexebbé váló szabályozási megoldásai is befolyásolják. Az ingatlanügyletek finanszírozásában egyre gyakoribb a Mezzanine adósság, a REIT és a tőkepiac szerepvállalása.

Az ingatlanpiac rendkívül versenyképes befektetési terep, az ezzel foglalkozó vállalkozások olyan sokoldalúan képzett munkavállalókat keresnek, akik a beruházási döntések során az egyre összetettebb jogi, pénzügyi és szabályozási környezetben is képesek eligazodni. A befektetők, közvetítők és ingatlantulajdonosok sikerében kulcsszerepet kap a specializált piacon szerzett munkatapasztalat és a feladatok megoldásához szükséges korszerű tudás.

A Budapest Institute of Banking és ESCP Business School augusztus végén induló ötnapos angol nyelvű tanfolyama kitűnő képzést és remek lehetőséget kínál mindazoknak, akik alaposan meg akarják ismerni a legújabb ingatlanpiaci trendeket, finanszírozási technikákat és szabályozási környezetet. Kiváló külföldi és hazai előadók, a legkorszerűbb ismeretek és inspiráló környezet várják a jelentkezőket!