BIB oktatás

Kurzusok

MCD - Jelzáloghitelezés képzés

  • Banki, pénzügyi tanfolyamok

                                                                      ​                                                                                             

Az ingatlan piacon dolgozó hitelezőknek meg kell felelniük az Európai Parlament és a Tanács által kiadott a Mortgage Credit Directive (MCD), azaz az új uniós jelzáloghitel-irányelv elvárásainak, amelyet a lakóingatlanokhoz kapcsolódó fogyasztói hitelmegállapodások feltételeinek és a piaci szereplők hitelfelvételi magatartásának javítására vezetett be az EU.

Programunkban a Moody’s Analytics és a Nemzetközi Bankárképző együttműködésével egy nemzetközi gyakorlaton alapuló Credit Coach módszertan alapján három lépcsős rendszert dolgoztunk ki:

Online szintfelmérő esettanulmány – A képzésen résztvevők egy esettanulmány megoldása után személyre szabott értékelést kapnak, mely rámutat, hogy mely területen rendelkeznek megfelelő szakértelemmel és hol szükséges a továbbképzésük.

Egyedi E-learning tananyag – Hallgatóink az esettanulmány feldolgozása során igazolt felkészültségüknek megfelelően összeállított személyre szabott képzést kapnak, mely a nemzetközi ismeretek mellett tartalmazza a hazai piac sajátosságait, piaci újdonságait is.

Vizsga és értékelő rendszer – A szakmai elvárásoknak megfelelő tudásszintet a képzést lezáró képesített hatósági vizsga igazolja vissza, mely garancia lehet az ügyfelek elégedettségére és a pénzügyi intézmény elismertségének növelésére.


MIÉRT VÁLASSZON MINKET?

A személyre szabott E-learning anyag lerövidíti a munkavállalók munkán kívül (tanulással) töltött idejét.
Az általános ismeretek mellett a piaci, környezetre fókuszáló, az MNB munkatársai által lektorált magas minőségű tananyag tartalom.
A program akár mobilról is elvégezhető.
Az értékelő modul segítségével folyamatosan nyomon követhető a munkatársak előmenetele és vizsgaeredménye.


TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT ÉS AJÁNLATKÉRÉS ESETÉN KERESSEN MINKET:


Varga Rita
Üzletfejlesztési szakértő
varga.rita@bib-edu.hu


ÉRDEKELNÉK A RÉSZLETEK? TEKINTSE MEG BEMUTATKOZÓ VIDEÓNKAT: