Kurzusok

MCD - Jelzáloghitelezés képzés

  • Egyedi vállalati képzések

                                                                      ​                                                                                             

Az ingatlan piacon dolgozó hitelezőknek meg kell felelniük az Európai Parlament és a Tanács által kiadott a Mortgage Credit Directive (MCD), azaz az új uniós jelzáloghitel-irányelv elvárásainak, amelyet a lakóingatlanokhoz kapcsolódó fogyasztói hitelmegállapodások feltételeinek és a piaci szereplők hitelfelvételi magatartásának javítására vezetett be az EU.

Programunkban a Moody’s Analytics és a Nemzetközi Bankárképző együttműködésével egy nemzetközi gyakorlaton alapuló Credit Coach módszertan alapján három lépcsős rendszert dolgoztunk ki:

  1. Online szintfelmérő esettanulmány – A képzésen résztvevők egy esettanulmány megoldása után személyre szabott értékelést kapnak, mely rámutat, hogy mely területen rendelkeznek megfelelő szakértelemmel és hol szükséges a továbbképzésük.
  2. Egyedi E-learning tananyag – Hallgatóink az esettanulmány feldolgozása során igazolt felkészültségüknek megfelelően összeállított személyre szabott képzést kapnak, mely a nemzetközi ismeretek mellett tartalmazza a hazai piac sajátosságait, piaci újdonságait is.
  3. Vizsga és értékelő rendszer – A szakmai elvárásoknak megfelelő tudásszintet a képzést lezáró képesített hatósági vizsga igazolja vissza, mely garancia lehet az ügyfelek elégedettségére és a pénzügyi intézmény elismertségének növelésére.


Miért válasszon minket?

  • A személyre szabott E-learning anyag lerövidíti a munkavállalók munkán kívül (tanulással) töltött idejét.
  • Az általános ismeretek mellett a piaci, környezetre fókuszáló, az MNB munkatársai által lektorált magas minőségű tananyag tartalom.
  • A program akár mobilról is elvégezhető.
  • Az értékelő modul segítségével folyamatosan nyomon követhető a munkatársak előmenetele és vizsgaeredménye.
     

További információért és ajánlatkérés esetén keressen minket:

Varga Rita
Üzletfejlesztési szakértő
varga.rita@bib-edu.hu


Érdekelnék a részletek? Tekintse meg bemutatkozó videónkat: