Menü

Czegle János

ügyvezető igazgató

Cvplussz Bt.linkedIn profil

A Budapesti Gazdasági Egyetem Számvitel szak, Vállalkozási szakirányán szerzett főiskolai diplomát, rendelkezik a Közép Európai Brókerképző alapítvány négy részes Bróker vizsgájával, Határidős piaci vizsgával és Opciós piaci vizsgával, a Budapesti Értéktőzsde Üzletkötői vizsgájával. A tőkepiacon, pályakezdőként 1997-ben a Dunainvest Tőzsdeügynökség Rt.-nél kezdett, 2006-2016 között a CODEX Tőzsdeügynökség Zrt. vezérigazgatója, majd 2016-2018. az SPB Befektetési Zrt. prémiumbanking igazgatója volt. Oktatói tevékenységet pénz- és tőkepiaci tantárgyakban a Károly Róbert főiskolán, a Biztosítási Oktatási Intézetben és az
MNB Hatósági képzésében résztvevő oktatási, képzési intézményekben látott el.

A Hatósági Tőkepiaci Üzletkötői Képzésben 2016. évtől előadóként, oktatási anyag fejlesztőjeként valamint a hatósági vizsgákon vizsgabiztosként vesz részt.

Oktatói munkája során tanított befektetési tanácsadókat, tőkepiaci szakembereket, banki ügyintézőket. Széles körű elméleti ismeretekkel és erős gyakorlati tapasztalatokkal rendelkezik a pénzügyi intézmények és a befektetési vállalkozások, valamint a lakossági, a vállalati és a befektetési szolgáltatási terület működéséről és szabályrendszeréről.

Az oktató kurzusai