BIB oktatás

Kurzusok

Energia a folytatáshoz! – másfél órás ingyenes bemutató workshop a motiváció leghatékonyabb eszközeiről

  • Online banki, pénzügyi kurzusok

Most, hogy rengetegen home office-ba kényszerültünk és eddig szokatlan mértékben digitalizálódunk, érdemes átgondolni, mit tehetünk már most a válság okozta károk enyhítésére és az energikus folytatáshoz. Amikor pár hét vagy néhány hónap múlva visszatérünk a normálisabb működéshez, akkor döntő lesz, hogy ki mennyire készült fel tudatosan és mennyire motivált az újrakezdéshez.

A motiváció mindannyiunkat érdeklő témája tehát a következő hetekben és hónapokban a szokásosnál is fontosabbá válhat. A Budapest Institute of Banking Mizsér Attila (Apollo Consulting Kft.) közreműködésével ezért  másfél órás ingyenes video ismertető programot biztosít az érdeklődők számára (maximum 20 fő), mely során az utolsó fél órában lehetőség nyílik a résztvevők által felmerülő kérdések megválaszolására, átbeszélésére interaktív formában. Az workshop időpontjai: 2020. március 30. (hétfő) 14:00-15:30 és 2020. április 3. (péntek) 14:00-15:30.

  • Hogyan nyerjük vissza a motivációnkat?
  • Mivel tudom összerázni a csapatomat/cégemet, hogy a válság után minél hamarabb újra teljes intenzitással működhessen?
  • Milyen eszközök segíthetnek a motiváció javításában és fenntartásában?

Ezekre a kérdésekre keressük a választ.

A 3 eszköz, amiről szó lesz röviden:

A 3 eszköz bemutatása mellett lehetőség lesz kérdéseket is feltenni. A cél az, hogy megosszuk a fenti motivációs eszköztárat az érdeklődőkkel, így a beszélgetés után könnyebb lesz eldönteni, melyiknek mikor lehet szerepe majd a vállalat jövőjében.

Tudjuk, hogy az előttünk álló időszak nehéz lesz és embert próbáló. Az, hogy melyik vállalat és munkahelyi csapat lesz kitűnő a nehéz időszakban és az újrakezdésnél, a szemléleten és a tudatos motiváláson is múlik. A piaci helyzet mindnyájunk számára tartogat még kellemetlen meglepetéseket, ezeket nem tudjuk előre befolyásolni. A szemléletünket és a motivációnkat viszont tudjuk fejleszteni.

Ehhez várunk mindenkit barátsággal és szeretettel!

Mizsér Attila (Apollo Consulting Kft.) és a BiB csapata

    

 

 

ElőadókTovábbi információkért keresse oktatásszervezőnket