BIB oktatás

Kurzusok

Okos jogi adatbázis létrehozása és kezelése - MÜK kreditpontos képzés - ONLINE

  • Banki, pénzügyi tanfolyamok

MAGYAR ÜGYVÉDI KAMARA ÁLTAL NYILVÁNTARTÁSBA VETT KREDITPONTOS KÉPZÉS!
A KÉPZÉSSEL SZEREZHETŐ KREDITPONTOK SZÁMA: 2

 

MIÉRT TARTJUK FONTOSNAK


A digitális eszközök jogi munkafolyamatokba való bevezetése igen aktuális kérdés - a jogi technológia (legaltech) nyújtotta lehetőségek optimális alkalmazása, az ezekre való átállás folyamata zajlik jelenleg világszerte.

A KURZUS TARTALMA


A Digitális ügyvitel a jogi szolgáltatásokban egy három modulból álló képzéssorozat, amelynek harmadik modulja az Okos jogi adatbázisok létrehozása és kezelése.

A harmadik modulban áttekintjük, hogy milyen digitális (mesterséges intelligenciával is alátámasztott) eszközöket érdemes használni ahhoz, hogy a jogászok hatékonyabban és pontosabban végezhessenek összetett jogi munkafolyamatokat (M&A, compliance, GDPR, stb.). Végigbeszéljük az intelligens technológiák hétköznapi alkalmazási lehetőségeit jogi területen azzal a céllal, hogy a jogászok innovatív, adatvezérelt szolgáltatásokkal segíthessék az ügyfeleik gazdasági tevékenységét.

Adatvezérelt jogi szolgáltatások workshop: ha okos keresőmotor áll a rendelkezésünkre, annak használatával bármekkora adathalmazban könnyedén el tudunk igazodni, és rendet tudunk rakni akkor is, ha látszólag kaotikus az adatbázis. A workshop keretében tesztelünk okoskereső felületeket és átbeszéljük az optimális használatukat ügyfél-projektek keretében.

A KURZUS CÉLJAI


A jogászok és üzleti döntéshozók részére összeállított képzéssorozat alapvető célja, hogy a digitalizáció jogi munkafolyamatokra gyakorolt hatásaira és lehetőségeire rávilágítson. A képzési modulok keretében bemutatjuk a jogi technológia fejlesztési irányait, az aktuális trendeket, és kiemelten foglalkozunk azokkal a megoldásokkal, amelyek az üzleti folyamatokat leginkább támogatják, ezzel jogi oldalról is elősegítve a magyar gazdaság digitális átállását.

KINEK AJÁNLJUK A KURZUST

  • Vállalati jogászoknak, ügyvédeknek, üzleti döntéshozóknak és mindazoknak, akik digitális eszközök alkalmazásával szeretnék emelni a jogi munkafolyamatok szakmai színvonalát és hatékonyságát.
  • Akiknek időszerű a jelenleg sokszor még papíralapon tárolt jogi iratok (például szerződések, peres anyagok, engedélyek, egyéb okiratok) digitalizációja, a releváns tartalom „adatosítása” ahhoz, hogy a bennük tárolt információk (például nevek, határidők, számadatok, kötelezettségvállalások) könnyen hozzáférhetővé váljanak és az adatvezérelt döntéshozatalt elősegítsék.
  • Akiket foglalkoztat a rutin munkafolyamatok újragondolása annak érdekében, hogy az emberi szaktudás felszabaduljon a magasabb szintű feladatok elvégzésére.

A KURZUS FELÉPÍTÉSE


A Digitális ügyvitel a jogi szolgáltatásokban képzéssorozat felépítése:

  1. modul: Digitális ügyvitel a jogi munkafolyamatokban (előadás, Digitális jogi stratégia workshop) (2,5 óra)

  2. modul: A szerződéses ciklus digitalizációja (előadás, Okos iratszerkesztés workshop) (2,5 óra)

  3. modul: Okos jogi adatbázisok létrehozása és kezelése (előadás, Adatvezérelt jogi szolgáltatások workshop) (2,5 óra)

 

Tájékoztatjuk érdeklődőinket, hogy a Magyar Ügyvédi Kamara Oktatási és Akkreditációs Bizottsága az Okos jogi adatbázisok létrehozása és kezelése c. képzést az ügyvédi tevékenységet folytatók továbbképzési kötelezettségéről szóló 18/2018. MÜK Szabályzat 5.3. fejezetében foglaltak alapján NY001225/2020 számon nyilvántartásba vette.

 

A képzési eseményen való részvétellel 2 kreditpont szerezhető, amelyről a résztvevők számára a BIB hiteles igazolást állít ki.

ElőadókTovábbi információkért keresse oktatásszervezőnket