Rólunk

Köszöntő

Köszöntő

Fábián Gergely
vezérigazgató

A folyamatos szakmai képzés és naprakész tudás szükségessége a pénzintézeti szektorban is egyre jobban felértékelődik. A piaci stabilitás érdekében születő komplex szabályozói elvárások, a digitalizáció és a versenyképesség növelése együttes munkáltatói és személyes motivációt eredményeznek a szakképzés területén. A piaci kihívásoknak való megfelelés, az értékes munkaerő megtartása és az egyéni fejlődés igénye közösen sürgetik a pénzügyi továbbképzés rendszerének reformját.

A versenyképes pénzügyi rendszer működtetéséhez versenyképes piaci tudás, a versenyképes tudáshoz pedig nemzetközi mércével mérve is magas minőségű oktatás szükséges. Magas minőség a naprakész ismeretekben, az etikus szakmaiságban, a hatékony tudásátadásban és a modern oktatási technológiában egyaránt.

A Budapest Institute of Banking (BIB Zrt.) megalapítása a Magyar Nemzeti Bank és a Budapesti Értéktőzsde által megfogalmazott társadalmi célkitűzések és a piaci igények találkozásának eredménye.  Küldetésünket és mottónkat (Élményalapú oktatás a jövő számára) a kitűzött szakmai célok elérése motiválja, mellyel egy nemzetközileg is elismert oktatási központot szeretnénk létrehozni. A korszerű és gyakorlatorientált ismereteket élményalapú formában kínáló programjainkhoz a szakma legjobb előadóit hívjuk előadópartnerként. Kurzusaink a pénzügyi szektor működésének teljes spektrumát lefedve, szakértőitől felsővezetői szintig kínálnak naprakész tudást és fejlődési lehetőséget.

A 2017-es őszi indulásunkhoz már sokszínű oktatási palettát állítottunk össze. Elkötelezett és ambiciózus csapatunk a kurzusok folyamatos fejlesztésén dolgozik, ennek során hosszú távú együttműködést keresünk minden hazai és nemzetközi partnerünkkel. Az alábbi összeállításunkban ezekről is szeretnénk tájékoztatást adni. 

Leendő partnerünkként arra kérem, tekintse át programjainkat, majd tapasztalja meg, valóban azt nyújtjuk-e, amit ígérünk.