Menü

Gyakran ismételt kérdések

Honlap

Hol találom a Tőzsdei Brókerképzéshez kapcsolódó tananyagokat?

A modulhoz tartozó jegyzeteket a BIB oldalára történt bejelentkezés után a „Tananyagaim” menüpontban érheti el.

Honlap

Mit tegyek, ha nem tudok belépni a Moodle felületére?

Amennyiben a BIB honlapján keresztül nem éri el a Moodle felületet, próbálja közvetlenül a www.moodle.bib-edu.hu weboldalon. Ellenőrizze felhasználónevét, legtöbb esetben ez a megadott e-mail címe. A jelszó beírásánal ügyeljen a kis-és nagybetűk, speciális karakterek megfelelő használatára.

Honlap

Igényeltem új jelszót, de nem kaptam meg. Mi a teendőm?

Kérjük ellenőrizze, hogy megfelelő email címét adta-e meg, illetve a nézze meg spam mappát.

Honlap

Milyen böngészőt használjak az e-learning képzések során?

Javasoljuk a Google Chrome, Microsoft Edge és Firefox böngészők használatát. A Microsoft Internet Explorer böngésző nem támogatott.

Honlap

Hol tudom megnézni, hogy a kurzusom milyen képzési napokon lesznek?

A képzési napokat honlapon a kurzus leírásása alatt a Megnyitott képzések és vizsgák lenyíló menüjében találja részletezve, a Helyszínek és időpontok résznél.

Honlap

Hogyan kell új jelszót igényelni a honlaphoz?

A honlapon a -nél találja az Elfelejtett jelszó-t. Erre kattintva, a megadott e-mail címére megküldjük a jelszót tartalmazó levelet, amely néhány percen belül megérkezik. Amennyiben a bejövő levelek között nem találja, javasolt a Spam mappában is megnézni. Ha be van jelentkezve egy másik fiókkal akkor jelentkezzen ki az oldalról mert úgy nem fogja tudni a jelszóbeállító linket használni.

Honlap

A tanúsítvány, oklevél újrakiállításának van költsége?

Banki, pénzügyi képzések esetében az online tanúsítvány újraküldésének nincs adminisztrációs díja. A papíralapú tanúsítvány kiállításának adminisztrációs költsége képzésenként eltérő lehet. A részletekről érdeklődjön a képzés oktatásszervezőjénél.

Honlap

Milyen formában lesz megtartva a kurzus?

A honlapon a kiválasztott kurzus leírása alatt a Megnyitott képzések és vizsgák lenyíló menüjében találja, a Helyszínek és időpontok résznél. Amennyiben a képzés jelenléti formában valósul meg, úgy a helyszín megnevezését, amennyiben online formában, úgy az jelölést találja.

Honlap

Hogyan tudok tájékozódni a képzés várható órarendjéről (mettől – meddig tart?)

Az időpontokat a honlapon a kiválasztott kurzus leírása alatt, a Megnyitott képzések és vizsgák lenyíló menüjében találja, a Helyszínek és időpontok résznél.